Tanfolyamok

A Pajzs2019-03-31 09:00:00 - 13:00:00
Budapest,Platánus Hotel, Könyves K.krt44.
Részvételi díj: 10 000 Ft


Hangolódjatok a vasárnapra, sokan leszünk! Az elmúlt év legnagyobb létszámú tanfolyama lesz. Bemelegítésképpen:
Miért PAJZS? Mert ez védi az egész szervezetet. Olyan dolgokat is feltárunk erről a szervről, amiről az orvostudomány még nem tud. Hogyan függ össze a külső és belső eseményrendszer a pajzsmiriggyel?

Egy teljesen új tanfolyam : mindent a pajzsmirigyről, a védelmi rendszerünkről. G.Grabovoj, Arkagyij Petrov és Igor Arepjevtől is összeszedtünk minden elképzelhetőt,hogy INFORMÁCIÓS szinten lehozzuk a kollektív tudaton túli ismereteket a pajzsmirigy teljes helyreállításáról.


Kinek szól?

- akiknek bármiféle pajzsmirigy elváltozásuk van
-akiknek hiányzik a pajzsmirigyük
-akik fogaikat akarják helyreállítani
-akik egész szervezetük egészségéért dolgoznak, hisz ez a szerv kihatással van: a mellékvesére, a májra, a szívre, az izmokra, a nemi szervekre, a hajra, a bőrre, SŐT! eseményeinkkel, jövőbeli információs mezőnkkel is

gyakorlás,gyakorlás, gyakorlás

A tanfolyamon csak gyakorlatok lesznek. Kezdve a szervteremtéssel - hiányzó egyik v.másik lebeny a pajzsmirigyből- 2 technikát is megmutatok.

Majd folytatjuk a szerv aktiválását és funkcióinak normalizálását. Mivel? Összeszedtem az eddigi összes ismert Grigorij Grabovoj számsort a pajzsmirigyre (szerv,hormonok, laborértékek, ezeket megkapja mindenki),és speciális irányítói gyakorlatokat.

Több esettanulmányban is bemutatjuk, hogyan lehetséges a pajzsmirigy göböket eltüntetni vagy kinöveszteni egy műtétileg eltávolított szervet.

Arkagyij Petrov komplex gyakorlata is hasznos eszköz a mindennapokra. Közösen elvégezzük, mert nagyszerű tisztítja az összesűrűsödött csomókat.

Hogyan függnek össze a pajzsmirigy és életeseményeink?
Milyen felsőbb jelentőséggel bír ez a szerv?

Csatlakozz te is, hisz a kollektív tudat az egyik legnagyobb akadály a szervek teljes helyreállítása során.


"A gondolkodás segítségével önállóan elindíthatjuk az ember megőrzésének, épsége megóvásának oldalát. Ha valamely szervünket eltávolították ? ez módosítja a kiindulási helyzetet.

Miről van szó? Adataim vannak olyan emberekről, akik hozzám fordultak, és valamely szervük már hiányzott. Később, az összejöveteleink után röntgenfelvételt készítettek és az adott szervet megtalálták rendben, a helyén. Konkrétan: kinőtt a húgyvezeték, amelyet kimetszettek; regenerálódott a gyomor; tüdőszövet jelent meg; kihúzott felnőtt fogak újra nőttek, és így tovább. Nem tagadható, hogy a műtétileg eltávolított, vagy baleset során megsemmisült szöveti szerkezet helyreállhat." G.Grabovoj: Egységes tudásrendszer


Fizetés a helyszínen
jelentkezés: itt

Az ár magában foglalja a tanfolyam során használt összes irányítói számsort, mindent egy csokorba szedve, az otthoni gyakorlásokhoz.