Tanfolyamok

5 napos intenzív Önhelyreállító kurzus2019-07-24 - 2019-07-26 10:00:00 - 15:00:00
1182 Budapest Marosvásárhely u.33.
Részvételi díj: 60 000 Ft

Figylem: bekapcsolódhattok: a júl.24-26-án (szerda-péntek) tartandó a Megismerés információs szintjei című fantasztikus, teljesen új ismereteket tartalmazó Grigorij Grabovoj tudásanyagba bárki bekapcsolódhasson. Azaz lehetőséget adunk arra, hogy erre a 3 napos tanfolyamra új résztvevők is jöhessenek. Mert ezzel az információval mindenkinek kötelező megismerkednie. Garantáltan új ismeretek, csak Grigorij Grabovojtól. Könyv formában még nem elérhető ez az anyag.
A tanfolyam időtartama: július 24-26. 10.00-15.00
Ár: 60000 Ft

Csak Grigorij Grabovoj technikáival haladunk. A tudás fogadásával, észlelésével fényt közvetítünk önmagunk felé. Koncentráljuk az isteni minőséget, koncentráljuk a fényt a szükséges helyekre (egész testre), s ezáltal regenerálódunk.

Tapasztalok a többnapos tanfolyamokról: a tudás= fény, az egészség=fény,
Minden egyes éjszaka után még magasabb szintre emelkedik a tudás bennünk, minél többször találkozunk és sűrítjük gondolatainkkal a fényt, annál inkább tudjuk a kívánt területre fókuszálni. A lényeg: makromegmentés és önirányítás.

TÉMÁK:
Az önhelyreállításnál 2 olyan terület megismerésével foglalkozunk, amelyek kulcsfontosságú szempontnak bizonyulnak, s a hétköznapi öngyógyítási módszerek erről nem vesznek tudomást. Talán azért is, mert Grigorij Grabovoj az az ember a Földön, aki ezeket a tudásokat először feltárja nekünk.. A kívánt cél végtelen mennyiségű külső információs elemmel kapcsolódik. Grigorij Grabovoj olyan tudással lát el bennünket, amellyel megismerkedve jóval komplexebben látunk rá az elérendő célunkra. Az 5 nap alatt olyan gondolatok és tudások születnek bennünk, amelyek eddig rejtve voltak.
Az 1. téma: Az élet megnyilvánulásának törvényével foglalkozik. A jövő bármilyen megértése, ez rögtön irányítás is. Az ember megfigyeli, megérti a világban zajló egységes célt, s ez hatással lesz mindenre.

1. GRIGORIJ GRABOVOJ TANÍTÁSA ISTENRŐL. AZ EGYETEMESSÉG ELVE. 2015.júl. 14.
Ennek a résznek a célja, hogy az ember az őt körülvevő elemek nagyon változatos szintjén rögzítse az örökkévalóságot, s a gondolatot fejlesztve eljusson odáig, hogy minden, valójában minden eleme a mindenségnek az egészség helyreállításán dolgozik.


júl.24-26.
2. A MEGISMERÉS INFORMÁCIÓS SZINTJEI
Az ember bele sem gondol abba, hogy az előtte álló feladatot milyen láthatatalan, rejtett információs kapcsolatok hozták létre. Számtalan hatás ér/ért bennünket, s nemcsak a saját gondolataink, hanem családtagjaink, a külső valóságelemek is, amelyek nagyon komolyan befolyásolják egészségünket, életeseményeinket.
A Szerző fokozatosan feltárja előttünk azokat a geometriailag is meghatározható információs struktúrákat, amelyekkel dolgozva egészséget teremtünk magunknak. SőT! A megismeréssel nemcsak magunkat, hanem rokonainkat, családtagjainkat is megvédjük.


Az 5 nap alatt a megértés és a tudatosítás, felismerés útján haladva alkalmazzuk az ismeretanyagot gyakorlatok formájában.


fizetés a helyszínen