Könyvek

Fényimpulzus 11_szervteremtés,szellem


5 000 Ft

itt jelentkezz

Mindent a szervteremtésről. I. Hogyan vélekedik erről Grigorij Grabovoj? Mik támasztják alá ennek hitelességét? Egy nagyszerű összefoglalás idézetekkel, gyakorlatokkal több hű forrásból a szerző művei alapján.
"Amikor megjelenik egy struktúra, mely hiányzott az ember szervezetéből, az működőképes is lehet. Az anyag megjelenésének nincs logikai, eleve létező akadálya."G.Grabovoj

Mindent a szervteremtésről II. A legmagasabb szintű információk a szerv-újjáteremtésről.
"Az ember teremtésének elve alapján, az ember ÖRÖK szubsztancia Ezért a feltámasztás az emberben megtalálható örökkévaló feltárásán alapszik." G.Grabovoj
A Szellem- tanuljunk együtt, mélyüljünk el benne, hiszen ezzel teremtünk. Igazi csemege, válogatás a szerző művéből. S mindeközben regenerálódunk. Hiszen G.Grabovoj műveinek olvasásakor normalizáló (helyreállító) biojel keletkezik az emberi tudatban. Ez a jel fény formájában helyreállít.

Tanítás a Szellemről II. "S ahhoz, hogy az ember ne hibázzon, ne betegedjen meg, igaz? és realizálja az irányítását, a célját, a Teremtő Isten megadja neki Önmaga meglátásának azt a szerkezetét, amely az ember szemein keresztül történik. Most ahhoz jutok el, hogy az ember szeme, amely látja az Egy Isten Fizikai testét, szellemi alapon van felépítve." A technika többször bizonyított a látás helyreállítása terén.
......................................
Az otthoni közvetítésre való csatlakozás a következőt igényli:
1. Regisztrálj itt (ITT regisztrálj a Fényimpulzus 11-re) és add meg a számlázási címed is!
(ha korábban már regisztráltál a LiveBroadcast rendszerében akkor elég csak a Regisztrációnál/Jelentkezésnél a korábban megadott email címed és jelszavad megadni, de jelentkezni szükséges)
2. Fizess be, vagy utalj át 5000 Ft-t megadva a számlázási nevedet és címedet.
Mindenképp JELEZD A NEVED, hogy a banki azonosítást el tudjuk végezni. Ha készpénzt fizettél be a bankban, kérünk, hogy írj e-mailt a beazonosításhoz: info@vegtelenforras.hu
Kedvezményezett: Demján-Antal Judit e.v.
Unicredit Bank
HUF 10918001-00000019-66820013 (5000 forint), közlemény: fényimpulzus 11
EUR HU58-1091 8001 0000 0019 6682 0037, SWIFT (BIC) kód: BACXHUHB (EUR-s fizetés: 17 EUR - költségviselést a megbízó fizeti)
Bank címe: UniCredit Bank Hungary Zrt., 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
3. jogot adunk a csatlakozáshoz, és
4. a közvetítés időpontjában bejelentkezel ezen az oldalon és kapcsolódsz a közvetítéshez.
5. Félévig visszanézhető az előadás tetszőleges alkalommal.