Gyakorló órák

Gyakorló_0813


2019-08-13 18:00:00 - 20:00:00
Budapest,Platánus Hotel, Könyves K.krt44.
Részvételi díj: 2500 Ft

Téma: válogatás az 5 napos intenzív tanfolyam gyakorlataiból- erőteljes tisztító és regeneráló gyakorlatok , ÚJAK is!

Téma:
1. Állítsuk be védőrendszereinket a minket érő folyamatos negatív hatások ellen! Védelem a másod- és harmadlagos gyenge jelektől! Védjük meg magunkat és rokonainkat. Mit jelent az információ eloszlása? Miről kell tudni, pl. a rák vagy súlyos betegségek esetében?

2.Az ún. negyedik hiearchikus információs szint- a folyamatosan változó, azaz dinamikus külső közeggel való kapcsolódás. Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a célirányítás mennyi dologgal szövődik össze, és ezekről tudva egy kifejezetten erős eszközt kaptok a kezetekbe.

3. A "gallér" technika. Öntisztulás és a kollektív tudat tisztítása is egyben. Vér és kiválasztó-szervrendszerből az összes negatív dolog kivezetése. Az agy tisztulása.
Figyelem!! kifejezetten erős technika.


A gyakorlatok G.Grabovoj: Az ismeretek információs szintjei c. legújabb művéből valóak. A gyakorlatok nagyon erőteljesen dolgoznak az agykéreggel, erősítik a bal agyféltekét, kapcsolódnak többszintű információs rendszerekhez, nagyban tágítják az észlelést, a látóteret. Kezdők is jöhetnek. Igyekezzetek , hogy pontosan elkezdhessük az órát- nagy az anyag mennyisége, de úgy érzékelem, nagy szükség van rá mindenkinek.