Gyakorló órák

Gyakorlás G.Grabovoj technikáiból


2018-08-15 11:00:00 - 13:00:00
Budapest,Harmónia palota,Múzeum u.9.
Részvételi díj: 2500 Ft

A mai gyakorlón áttekintjük a Megismerés információs szintjei c. tanfolyam legalapvetőbb technikáit:

Ismerkedj meg azokkal az információs szintekkel, amelyek nagyban befolyásolják életünket. Telve sok gyakorlattal és olyan szintű tudással, ami a súlyos,meg nem magyarázható dolgokra ad választ. Egyszerűen szívom magamba a tudást. Kifejezetten ajánlom mindenkinek a részvételt. A nyaralókra gondolva: meg fogjuk ismételni. Kötelező haladó tananyag.


Ízelítő-tanfolyami terv:
- Mert minden információnak van elsődleges forrása, másodlagos, harmadlagos?
-Hogyan védjük le magunkat a negatív információk káros hatásaitól? Fontos védelmi technikák, amikkel megvédhetjük magunkat pl. a rákos vagy súlyos megbetegedésektől, sőt, mindez a rokonainkra is igaz. Mert minden információs szintről indul el. Minden. És amíg az emberek nem kezdenek el utánajárni a dolgoknak, mert egyszerűen nincs meg az erre vonatkozó tudásuk, addig védtelenek. S hogyan alakulhat át egy diszharmonikus családi fészek az úgynevezett "gyenge" jelek átvevőjévé? S máris védtelenekké válnak az emberek a betegségek felé.


Komplett koncentrációs technikák. Hogyan nyissuk meg információs csatornáinkat, és fejlesszük alkotói,teremtői képességeinket?
Mit jelent az: az ember szárnyra kél? Hogyan férünk hozzá a végtelen információs mezőhöz?
Az ember információs vázának megismerése. Miért kell erről tudnunk?
A Föld információs váza. Mi az, ami mindenkire hat?
Kifejezetten erős helyreállítói gyakorlat mások és magunk egészségének rendezésére- eddig nem ismert új tudásokkal. Dolgozz a másodlagos,ún.gyenge jelekkel, ha edddig nem volt kellő fokú eredményed.
Elkápráztató anyag, ami Grigorij Grabovoj tisztánlátási képességének köszönhetően megosztásra kerül.