Gyakorló órák

FÉNY-képzés 1


2019-03-08 17:00:00 - 19:30:00
Budapest, Oktatóterem Kft. Károly krt. 3a, 1075 félemelet
Részvételi díj: 2500 Ft


Csak az vegyen részt az Ébresztő Magyarország I.-en, aki meg tud érkezni 16.30-ig legkésőbb! LLegkésőbb 16.40-ig. Aki 17.00 után érkezik, azt nem tudjuk beengedni, a közvetítést megzavarása miatt.

Az élő közvetítésre Budapesten is be lehet ülni-regisztráció kötelező.


Alkalmazzuk a megmentés technikáit! Hogyan formáljuk meg gondolatainkat? Mi az, hogy fény vagyok és kvantumsugarak milliárdjait szórom szét? Ma tiszta vizet öntünk a pohárba. Akinek ma ott kell lennie, az ott lesz. Aki utólag meggondolja magát, az még nem áll készen erre a magas tudásra. Aki tudatos, az tudatosan tervezi az idejét és eljut a közvetítésre. Nagyszerű alkalom lesz, Grigorij Grabovojt és Arkagyij Petrovot is tájékoztattam , itt lesz a figyelmük velünk :) A lényeg: aki akarja, hogy irányító legyen, az tanulni akar. Nyitott az új befogadására.Mert irányítani akarja a saját életét.

Az alapokkal kezdünk. Megtanítjuk, hogyan érd el azt a szellemi állapotot, hogy bármely pillanatban úgy tudj irányítani, hogy képes legyél a valóságot kedvező irányba átalakítani. (egészség-helyreállítás, események,célok elérése)

dr. Grigorij Grabovoj és dr.Arkagyij Petrov, 2 kiemelkedő tudós és szellemi vezető tudásába kapsz bepillantást. Gyakorlatok a hétköznapok minőségi rezgésszint emeléséért.


Az ember struktúrái
Fény és információ
Irányítói tisztánlátást fejlesztő gyakorlatok.