Eredményeink

Normalizálási tippek


SOS! Továbbra is! Közös munka.
Küldjétek az örökkévalóság ezüstös fehér fényét Vonyigás Balázsnak, 17 éves budapesti srácnak. Folyamatosan, szüntelenül irányítunk rá. A Lélek teréből irányítunk. Lássátok őt fényesnek, Normának. Szellemünkkel, Tudatunkkal, Lelkünkkel is megérintjük. Isten segítségét kérjük, hogy minden a legharmonikusabban történjen. Boldogságszféra is mehet folyamatosan neki. 2145432 feltámasztás és 1258912 kritikus állapotok számsoraival megtöltött szférákat is küldhettek neki, tegyétek bele őt. Lila fény + Ezüstös fehér szférát végtelen sebességgel pörgessetek körülötte, sűrűsítsétek be a Szent Szellem tudását+aranysárga millió szférák jelennek meg a testben. Az információ átadás maximális sebességgel zajlik! Köszönjük. Este 10-kor is találkozunk.

Haladóbbaknak: kérjétek Földanyát és a Kozmoszból jövő áramlatokat is a segítésben. Kapcsoljátok be az egész Világegyetemet!
Ne feledd: ha másnak segítesz, az általad kiadott fényből hozzád is visszatér jócskán. Az egész valóság segít terveink megvalósulásában.
Együtt élünk, mozgunk. ÉLŐ struktúrát alkot mindenki az EGÉSZBEN.