Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):
Blog

Nemzetközi összefogás a kötelező koronavírus oltás ellen


A kötelező oltás ellen 2020. július 6.

Az élő kerekasztal megbeszélés videója itt
Az Orosz Orvosok Szövetsége nyitott ülésének állásfoglalása
videó itt:

OLVAD A JÉG! Történelmi esemény. Orvosi szövetség alakult ki, orosz, német, osztrák,svájci,kazah,francia orvosokból, akadémikusokból, professzorokból, akik összefogtak: az oltás, a kötelező oltás ellen, ugyanis a WHO által ajánlott út, s az oltóanyagok ilyen rövid idejű kitesztelése - nos kétségeket kelt.

2020. Június 7-én egy kerekasztal online ülést tartottak, többek között:
itt lehet felvenni a kapcsolatot ezzel a nemzetközi társasággal: OSVR-social@yandex.ru

Hónapokon át figyeljük, ahogy a média mesterségesen gerjeszti a koronavírus-pánikot és intenzív "védőoltási" propagandát folytat megmentő szerepet tulajdonítva a Covid-19 elleni vakcinának. Számos kiemelkedő orosz és külföldi tudós, többek között I.A. Gundarov, az Orosz Természettudományi Akadémia akadémikusa, P.A Vorobyov, az orvostudomány doktora, S. Montanari olasz professzor, B. Balson amerikai virológus, Vitaliy Zverev, az Orosz Tudományos Akadémia akadémikusa, Leonid Roshal professzor azonban többször is kijelentette, hogy a Covid-19 valójában kevésbé veszélyes, mint egy egyszerű szezonális influenza.

A fertőzések és halálozások száma nem haladja meg a szezonális járványos küszöbértéket. Sok tudós szerint a hatóságok és a média által alkotott kép egyértelmű: a járványügyi veszélyhelyzetet politikai okokból hozták létre, hogy megindokolják a totális kontroll és egyfajta elektronikus koncentrációs tábor bevezetésének szükségességét.
Az orvosok és tudósok véleménye ellenére a politikusok továbbra is teljesen felesleges óvintézkedéseket vezetnek be a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében: otthonmaradás, távolságtartás, szájmaszk és gumikesztyű viselése, stb.

Egymás után jelennek meg az új törvényjavaslatok és kormányrendeletek. Megpróbálják meggyőzni a társadalmat arról, hogy a mondvacsinált világjárvány leküzdésének egyetlen módja a kötelező oltás. A Szövetségi Tanács már bejelentette, hogy kidolgozás alatt van egy új törvényjavaslat, amely szerint a következő tanévben nem mehetnek iskolába és óvodába azok a gyermekek, akik nem kapták meg a kötelező oltást. Ez a törvényjavaslat szerepel az Orosz Föderáció jogszabályainak módosítását célzó intézkedések listáján, a gazdaság és a szociális szféra működésének és továbbfejlesztésének biztosítása céljából a megváltozott körülmények között. (https://fedpress.ru/news/77/society/2503112).

Egy ilyen törvényjavaslat azonban egyértelműen ellentmond az Orosz Föderáció Alkotmányának 43. cikke (2) bekezdésének.
A koronavírus-járvány elismerése az orvosok körében jól fizetett üzletté vált, valószínűleg azért, hogy ők is érdekeltek legyenek a járvány miatt kialakult helyzet fenntartásában. A motivált tudósok azt állítják, hogy három hónap alatt elő tudják állítani a vakcinát. Ez azonban ellentmond mind a józan észnek, mind a nil nocere, azaz ne árts orvosi alapelvnek. Montanari professzor úgy véli, hogy a vírus gyors mutációja miatt a COVID-19 elleni voltás nem hozható létre. Hiszen messze nem egy új légzőszervi betegségről van szó, hanem egy olyanról, amely a múlt század ötvenes évei óta létezik és amellyel szemben az emberiség 80% -a rendelkezik antitesttel.

Maga a koronavírus azonban, mint bármilyen más szezonális vírus, évről évre mutálódik. Következésképpen az a vírus, amely ellen be akarnak oltani bennünket, soha többé nem jelenik meg. Ezt a véleményt osztják a független orvosok és az epidemiológusok is. A vírus minden évben más lesz, ami azt jelenti, hogy a vakcina már nem nyújtana védettséget a következő évben. Az oltóanyag-biztonság szempontjából szigorú előírások szerint végzett klinikai vizsgálatokra lenne szükség, ami legalább másfél évig tartana. (https://ru.vaccine-safety-training.org/pre-licensure-vaccine-safety.html). A COVID-19 elleni küzdelem ürügyén tehát egy nem megfelelően bevizsgált szer tömeges bevetésére készülnek, a beoltottakat pedig egyszerűen ?kísérleti nyúlként? kezelik.

Yehuda Schoenfeld, a Tel-Avivi Egyetem professzora és a Zabludowicz Autoimmun Betegségek Központjának alapítója elmondta, hogy a COVID-19 kezelésére szánt szer autoimmun betegség kialakulásához vezethet, amelynek hatására az immunrendszer önmaga ellen fordul. Idézet: "Az oltás több gyermeknél súlyos, nehezen kezelhető autoimmun tüneteket váltott ki. Ezt nem csupán a személyes megfigyeléseim alapján állítom. Világhírű tudósok tapasztalata és tudományos munkája, köztük Dr. Harris L. Coulter (USA), Dr. Andrew Wakefield (USA), Edward Yazbak (USA), Mark Girard (EU) is megerősíti az álláspontomat. https://www.drlevit.com/vaccination/

A már bevezetett gyermekkori oltásokat követő nemkívánatos eseményekről számos adat áll rendelkezésünkre. Az oltási szövődmények - rákos megbetegedések, autizmus, cukorbetegség, izom- és csontrendszeri betegségek - bekövetkeztének gyakorisága is azt jelzi, hogy a védőoltás nem biztonságos az emberek számára. A vírus elleni oltóanyag összetevőit és az emberi szervezetre gyakorolt hosszútávú hatásait nemzetközi normáknak megfelelő, szigorú ellenőrzés mellett kell vizsgálni egy független tudósokból álló bizottság bevonásával, ugyanis hogyan lehet hitelt adni egy olyan vakcina hatásosságának, amelyet valamennyi kutatási előírás megsértésével, ilyen rövid idő alatt hoztak létre.
Ebben a helyzetben erős kételyeket ébreszt azon személyek jó szándéka is, akik előmozdítják a kötelező oltás bevezetését.

Bill Gates, a járványt kiváltó vírusminta birtokosa és a COVID-19 elleni vakcinát kidolgozó gyógyszergyárak 10 millió dollárt ajánlottak fel a nigériai hatóságoknak a koronavírus elleni kötelező oltási program végrehajtására. Magát a WHO-t pedig, amelyet jó részben Bill Gates pénzel, nem egyszer kapták rajta védőoltásokat éríntő csalásokon. A WHO által Ukrajnába szállított vakcinákban olyan anyagokat találtak, amelyek meddőséget okoznak. 2014-ben a Kenyai Katolikus Orvosok Egyesülete azzal vádolta a WHO-t, hogy a tetanusz elleni védőoltási kampány során kenyai nők millióit sterilizálták. Mint kiderült a HPV (Humán Papilloma Vírus) elleni oltóanyag is meddőséget okoz, a sertésinfluenza elleni oltás számlájára pedig több haláleset írható.

Számos orvos úgy véli, hogy a WHO rendszeresen indított oltási hadműveleteivel halálos veszélynek teszi ki a beoltott személyeket. Egyre több független orvosszakértő és tudós kérdőjelezi meg a WHO legitimitását, amely egy nem létező pandémia kihirdetése után kötelező tömeges oltást kényszerít az emberekre, hogy megvédje őket a koronavírus mitikus veszélyétől.

Bill Gates, a kötelező védőoltás nagy propagátora, már korábban elszólta magát, hogy célja a népességnövekedés oltásokkal történő visszaszorítása: "A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él. És ez a szám várhatóan eléri a 9 milliárdot. Amennyiben jó munkát végzünk a védőoltások, az egészségbiztosítás és a reproduktív egészség terén, ezt talán 10-15% százalékkal csökkenthetjük. "

Sarah Cunial képviselőnő Bill Gates letartóztatását követelte az olasz parlamentben. Bűnözőnek nevezte Bill Gates-et és felszólította az olasz elnököt, hogy adja őt át a Nemzetközi Büntetőbíróságnak az emberiség elleni bűncselekményei miatt.

Feltárta Bill Gates szerepét az indiai és afrikai bűncselekményekben, valamint a világ népességének csökkentését célzó ID2020 digitális azonosító program bevezetésével kapcsolatos terveit. (https://www.youtube.com/watch?v=C4RL8eH3XRw)

A Microsoft vezér azonban továbbra is szabadlábon van. Az általa finanszírozott média pedig kigúnyolja azokat, akik kapcsolatot látnak Bill Gates és a kötelező oltás között.

forrás: http://bpros.ru/stopvaccine/?fbclid=IwAR2svbWJJAbaXPW8_QoUGLJn1bQBK-Wdg62LMi3GyN4e-AHzGZ0zh58Lcuc

A kerekasztal tárgyalás résztvevői:

9:34 - GUNDAROV- járványügyi és orvosi statisztikai szakember,
21:43 - MONTANARI_ olasz nanotatológus professzor40 éve a szakmában
30:36 - BOZSEV- hadi orvos, neurológus
39:50 -POPOV- neurológus
1:04:57 - SVÁJC- KLINIKAI volt FŐORVOS
1:07:29 - SEBÉSZ
1:14:58 - ERMAKOVA- BIOLÓGIA TUDOMÁNYOK DOKTORA
1:31:34 - GERASZENKO orvos, , fertőző betegségek szakember
1:40:01 -
1:55:50 - TOLSIN- független egészségügyi újságíró oltásokkal kapcsolatos újság kiadója Impf-report
1:59:05 - SERGE RADER gyógyszerész, a gyógyszerész szövetség korábbi elnöke a párizsi régióban
A kerekasztal tárgyalás orvosainak elérhetőségei:https://m.youtube.com/watch?v=DD6vFzBH39o


https://Zen.yandex.ru/fairnews
https://Facebook.com/aeslichestno
https://Instagram.com/fairnews_life
https://Vk.com/fairnews_life
https://Ok.ru/fairnews.life
https://t.me/fairnews_life
OSVR-social@yandex.ru
https://www.youtube.com/channel/UChZ5...)
https://www.youtube.com/user/RacoonTNN
https://www.biohackia.ru/
hermes-ortho.ru
vk.com/vibiraem_gizn