Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Naprakész infok 2020.márc.23.


2002-ben Grigorij Grabovoj prognosztizálta az eurázsiai bakterológiai-kémiai fertőzés veszélyét, amely Kínából indul ki, az influenza egyik fajtájaként. Jelenleg fordítjuk ezt a 2002-es prognosztizálást, s az akkor elmondott megoldást rá. Valamint teljes terjedelmében lefordítjuk a márc.19-i előadását. De mindent meg lehet fordítani! S ez jó!!

Továbbá: mit tehetsz te? 1, A TUDAToddal teremtői tevékenységet folytatsz.
Csak pozitív, kedvező jövőképet alkotsz.
Képet alkotsz, KÉPzelsz. Dolgozz érzéseiddel.
A Föld is érez. Reagál a gondolatainkra.
Egy teljesen új világot építünk. Szeretettel, a szeretet fényével, információs mezőben alkotunk.
Mert ebből lesz a valóság. Azt kell elérnünk, hogy a többség 99% legyen, ne 51 %. rezgésszint emelés, hit, Isten.


2, Figyelj, hogyan reagálsz egy hírre.
Ha a sejtjeid nem jót jeleznek vissza, az hamis hír.
Ha örömöt és felemelkedést érzel: az igaz hír.
Most nagyon nagy szükség lesz a belső iránytűtökre. Senkit nem győzködünk, de azt azért mindenki látja, hogy az, ami zajlik, az egy mesterien eltervezett globális újraindítás. És ezt mindenki megérzi.


3,https://vegtelenforras.hu/?/Az-uj-PRK1U-koncentracio-fejles?
0-24-ben járassátok online a PRK-1U 4 és 5.gépét!. Az információs teret tisztítja. Minden torzítástól! Nagyon fontos, hogy fusson minél több gépen. 25 m-ig mindenki otthonát levédi. És ezek a 25 méterek össze tudnak érni. ÉRTITEK?? Volt ma reggel egy álmom, nem is álom, jött egy info: a PRK-1U mint egy búra, védőburok. Nem tud rajta átjönni az 5G sem.

Nekünk kutya kötelességünk az összes folyamatot normalizálni. Mert az élet összes területére kihat ez a mostani helyzet.

Továbbá informálok mindenkit, hogy Dr.Grabovoj kifejlesztette azt a kémiai formulát, ami a jövő gyógyszere lehet a koronavírus ellen. A munka jelenleg sok szinten folyik Grigorij Grabovoj Alapítványával, munkásságukkal. Felső szintű gyógyszergyári kapcsolatrendszeretek van-e? Csak döntéshozó érdekel. Köszönöm. Mindannyiunk közös munkájától függ az előttünk álló 2020 és 2021 minősége.