Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ GYAKORLÓ ÓRA (kattintson IDE):
Blog

A kirakós darabjai


S minden JÓ lesz!! Szelíden, lágyan vezessétek erre a szeretet-útra az embereket. Senki ne féljen. Különleges dolgok várhatóak.

Számtalan elmélet és teória fut a háttérben, ezt tudjátok ti is. Egészen a Galaktikus szintekig. Ezt is tudnotok kell. Nem csak az emberi fajról van itt szó. Ezt is tudjátok.
Sokan vannak már, akik ezt nyíltan mondják, Arkagyij Petrov is :) Szaturnusz és a Hyperborea terv I-II.

Neked is tenni kell. Egyéni felelősségvállalás mindenkiért. Most tényleg-ha már van ez a bezártság- meditáljatok, koncentráljatok, és csak a szeretetre hangolódjatok.

Más világ lesz-kinek-kinek a hite szerint. Attól függ, ki mire hangolódik rá (tudata mit vetít ki). Most a leglényegesebb: foglalkozz sokat a Lelkeddel, középpontoddal, megsúgja mi igaz, s mi nem. Most van itt az ébresztés ideje. Ne féljen senki. A legfontosabb: tartsátok meg a hiteteket, Isten velünk van. Az isteni szeretet óriási eszköz a kezünkben. Összefogás szükségeltetik.

Kiemelek egy nagyon -nagyon fontos dolgot: nekünk minden ezt követő élethelyzetet helyre kell tudnunk állítani, normalizálni kell.

MINDEN megváltozik, az átmenetel nagyon jó lesz, ha tényleg sok-sok ember figyelmét ráirányítjátok arra, hogy csak az igazság tesz szabaddá! FELSZABADÍT! Ahogyan most is, nincs repülő, nincs zaj, csend, megállás. Innen kell jövőt építeni. MOST. Szabad energia, titkos űrprogramok közzétételei, rabságból való felemelkedés, az ember valós eredetének tudatosítása és ennek értelmében való megnyilvánulása. Amikor a szó, a gondolat és a tett egyet jelent. A lényed lényegének kiemelése, az ÉN helyett a MI, stb, stb, stb...Mindig a szíved hangját, Isten szavát kövesd. Készüljön mindenki erre irányítsatok, koncentráljatok.

Mit tehetsz te?
1, A TUDAToddal teremtői tevékenységet folytatsz. Csak pozitív, kedvező jövőképet alkotsz. Képet alkotsz, KÉPzelsz. Dolgozz érzéseiddel. A Föld is érez. Reagál ránk.
Egy teljesen új világot építünk. Szeretettel, a szeretet fényével, információs mezőben alkotunk. Mert ebből lesz a valóság. Azt kell elérnünk, hogy a többség 99% legyen, ne 51 %.
Rezgésszint emelés, hittel Istennel

2, Figyelj, hogyan reagálsz egy hírre. Ha a sejtjeid nem jót jeleznek vissza, az hamis hír. Ha örömöt és felemelkedést érzel: az igaz hír. Most nagyon nagy szükség lesz a belső iránytűtökre. Senkit nem győzködünk, de azt azért mindenki látja, hogy az, ami zajlik, az egy mesterien eltervezett globális újraindítás. És ezt mindenki megérzi.

3, http://med.grabovoi.tech/#en
hogyan használd: https://vegtelenforras.hu/?/Az-uj-PRK1U-koncentracio-fejles?
0-24-ben járassátok online a PRK-1U 4 és 5.gépét!. Az információs teret tisztítja. Minden torzítástól! Nagyon fontos, hogy fusson minél több gépen. 25 m-ig mindenki otthonát levédi. És ezek a 25 méterek össze tudnak érni. ÉRTITEK?? Volt ma reggel egy álmom, nem is álom, jött egy info: a PRK-1U mint egy búra, védőburok.