Bevezető előadások

Régi és új világrend határán


2019-02-07 17:00:00 - 20:00:00
Szekszárd, Scarabeus terem. Béla király tér 5
Részvételi díj: 1000 Ft

Bővebben: Ami az iskolai és az otthoni oktatásból, nevelésből kimarad: Hogyan épül fel a valóság? Ki is vagy Te, valójában? Ki kell zökkenteni mindenkit a megszokott szemléletből. Valódi tisztánlátás kell. Hogyan? Az öngyógyítás elérése tudással. Hogyan hozzam mozgásba a Tudatomat? Miért kell másfajta észlelésbe térni?
Az a valóság amit látsz, vagy azt látod, ami számodra a valóság?

Hogy mi ez a tudás? Egy átfogó világszemlélet az ember és a világ felépítéséről. A helyes, pontos információk birtokában az ember kész lesz megváltoztatni nézőpontját, lebontja a régi, korlátozó rendszereit, a rátapadt egregorokat, a régi, tudat alatt működő irányítói rendszereit (ez a Tudat tágítása). Tudatosan áthelyezve az irányítást a saját kezébe (azaz, hogy ne a külső rendszerek befolyásolják, és ne a sejtek már áthangolódott, helytelen működési mechanizmusai=ez a betegség), a jövőbeli egészséges énjét felépítve a gondolatai erejével és a valós világberendezkedést megértve a kozmikus értelemmel együttműködve (azaz Istennel) felépíti önmagát. Normalizálja önmagát. Eseményeit rendezi. Megérti: ki vagyok ÉN?
Mi ez a technika? Ez nem csak technika. Rengeteg technika van, de az első: a megértés. Elsősorban világszemlélet. A megértés min.50 %-os eredményt hoz. Sőt, akár többet is.

Ki ér el eredményt?
A legkisebb kétely- már megakadályozza a szellemi fényhullám matériát alkotó folyamatát. Hogy képes irányítani egy folyamatot egy kételkedő tudat??
Talán igen, talán nem? 100 % hit, és tudás kell. A tudást megadjuk. Onnantól kezdve hit és gyakorlás.
Bárki megtanulhatja. Az ember tanítható. Kérdés: akarja-e most? Készen áll-e már rá???

Mit érhetünk el ezzel a szemlélettel? Az egyén megváltozik, meggyógyul és részt vesz abban a folyamatban, ami segíti a tömegek megváltozását is. Változik, helyesen , végre csak teremtőien, korlátlan rendszerekben gondolkozik és cselekszik. Szeretettel építi önmagát és boldogságával stabilitást hoz az emberek és saját életébe.

Mennyit kell gyakorolni?
Napi 24 órát


Mit érhetünk el ezzel a szemlélettel? Az egyén megváltozik, meggyógyul és részt vesz abban a folyamatban, ami segíti a tömegek megváltozását is. Változik, helyesen , végre csak teremtőien, korlátlan rendszerekben gondolkozik és cselekszik. Szeretettel építi önmagát és boldogságával stabilitást hoz az emberek és saját életébe.


*******************************
ÉRZED-e Te is? Felfokozódott az információ áramlása.
Vegyél részt a teremtői, alkotói rendszerekben. Ahová a figyelmed, oda áramlik az energiád.
KI VAGY TE?
MERRE TARTASZ?
Láss tisztán!
Gondolkozz el... ÉBREDJ!

Minden lehetséges!
Lehetséges-e anyagot létrehozni az emberi szervezetben?
Visszanőhet a fog és a belső szerv?

De ahhoz, hogy a KÉPessé válj rá, tudás szükséges. Pontos tudás, pontos, igaz forrásból.

Bevezető előadás gyakorlatokkal, könyvekkel.
Az alapok önmagunk újjáteremtéséről.

Ragadjátok meg az alkalmat- felétek tartunk.


tanít: Demján-Antal Judit"A valóság bármely eleme újrateremthető Tudatunk segítségével. Ennek megértése kezünkbe adja az irányítást bármely valóság felett, beleértve saját egészségünket és másokét is. Jelen szemlélet célja az, hogy bebizonyítsa: bármilyen anyag és bármilyen információ teljes mértékben helyreállítható, ezért a megsemmisítés és a pusztítás egyszerűen értelmét veszíti.? dr. Grigorij Grabovoj