Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Bevezető előadások

Grabovoj Alapítvány Éves Képzés


2022-06-02 19:00:00 - 20:00:00
online
Részvételi díj: INGYENES
Itt regisztráljatok újak

Még az újak beléphetnek! 2 óránk volt, visszanézhetik. Legközelebbi csatlakozási lehetőség félév múlva.Az éves képzés máj.19-én indul, 1 évig tart.
Éves képzés ára: -újaknak: 750 EUR /48 hét - lefordított tananyagokkal, visszanézéssel, minden csüt.este 18.30-22.00

A Grabovoi Foundation hivatalos képzése az összes általa szervezett magyar nyelvű online oktatást tartalmazza.

info: grabovoi.foundation.hu@gmail.com


ízelítő az 1.évből

tartja: Stefano Candela és Demján-Antal Judit
az éves képzésben oktat: Marina Morozkina
Vjacseszlav Konyev
Demján-Antal Judit


A képzés időtartama egy év, az összes nemzetközi (konszekutív tolmácsolás mellett) és anyanyelvi oktató részvételével, összesen 235 óra online tananyag áll rendelkezésre.

Grigorij Grabovoj Tanításának szisztematikus oktatása segít valódi és tartós változást elérni a tudatban, erős alapokat nyújt a tisztánlátáshoz, az előrejelző irányításhoz, a telepátiához, a fizikai betegségek gyógyításához és a fiatalításhoz. A tanfolyamokon való részvétel nemcsak a Grabovoi Foundationt, de az alapítvány által világszerte ingyenesen nyújtott szolgáltatásokat is támogatja.
Az alapítvány egy nemzetközi önkéntes szervezet, egyedüli célja Grigorij Grabovoj Tanításának világszintű terjesztése a világ megmentése érdekében.

Grigorij Grabovoj Tanítása, avagy a megmentés és az örök élet módszertana. Részletek az Alapítványi órábólMiért válaszd? Mert a Folyamatos tudati fejlesztéssel változik egészséged és életkörülményed. És változik a világunk.