Tanfolyamok

Fogregeneráció2019-10-18 - 2019-10-19 16:00:00 - 13:00:00
Budapest, Vendel Konferenciaterem,Vendel u.11.
Részvételi díj: 30 000 Ft

Október 18. 16.00-20.00 és okt.19. 9-13.00-ig

Foghelyreállítás - a teljesség igényével, 2 alkalmat kínálva a gyakorláshoz.

Hogyan növesszünk fogat?
Hogyan gyógyítsuk be?
Hogy kezeljük ínyünket?
Bioinformációs technológiák, őssejt teleportálás, szellemi impulzusok.
Csoda nincs, csak még nem tudunk eleget??
S miért kell a tanfolyam? Mert sok ember összegyűlve a fogra gondol, egybeolvadnak az agyi impulzusaik, erősítjük a teret, s ez az erőtér minden egyes ember agyában növekvő fog képeként jelenik meg. Egyesítjük erőtereinket.
Óriási a nyomás a kollektív tudat részéről: indítsuk el fogaink bioinformációs úton történő helyreállítását. Tegyünk helyre mindent a szánkban. A tanfolyam egyedülálló módon elindítja az aktivizáció folyamatatát. Készüljetek már most Lélekben, bensőtökben, hogy júl.13-án megindul a fogaitok helyreállítása.
Az órán kifejezetten azok vesznek részt, akik valamilyen eltérést tapasztalnak fogaiknál, így minden gondolatuk már jó ideje a rágás- az információ megrágása- körül forog. Természetesen a fog esztétikai szerepe is kiemelkedő, nem beszélve a hangképzésről.
Kezeljük ezt a helyzetet a Teremtő szintjén, máris vegyük kezünkbe eme örök, kemény testi részünket.

"A Tudat felerősíti a koncentrációt abban a térben, amelyben dolgozunk. Amikor a Tudatunkkal az említett hologramba, és minden egyes sejtbe szeretnénk eljutni, látjuk, mi jelenik meg a térben. Ha például egy pont, egy szféra hologramját figyeljük, mintha szellemi sejteket látnánk, középpontjukban átlátszó, fénypontot találunk, ezek a pontok - magok, a jövőbeni sejtek kép-rendszerei. A sejtek mozogni kezdenek."Roman Girejlo
"AZ EMBER TUDATA ÉS A SZERVEI TESZIK LEHETŐVÉ A FELTÁMASZTÁST, A KÖLCSÖNÖS KAPCSOLATUK HELYES ÉRTELMEZÉSE ESETÉN.
"G.Grabovoj
Az órára felkészülést is ajánlok:
- koncentrációs gyakorlat 1 fekete pontra min.5 percig
- videó: új fog kinövesztése
- vizualizáció a fognövekedéshez
- összpontosítás fogra


"Gyakorlatilag, ezt a már létező képességünket alkalmazzuk. Nem a regenerálást sajátítjuk el, hanem megtanulunk bánni e képességünkkel, hiszen a tudás már a rendelkezésünkre áll."Roman Girejlo
JELENTKEZÉS: ITT
Fizetés: a helyszínen