Tanfolyamok

Egészséghelyreállítás,irányítás ÖRÖMMEL2019-08-31 - 2019-09-01 10:00:00 - 17:30:00
Budapest, Vendel Konferenciaterem,Vendel u.11.
Részvételi díj: 60 000 Ft

GRABOVOJ TANFOLYAM - AZ ÖRÖK FEJLŐDÉS ÖRÖME
kezdőknek is, egyszerűen elmagyarázva Grigorij Grabovoj tudását

Grigorij Grabovoj Tanítása Istenről
Az örökkévaló fejlődés öröme

Egyik webináriumán Grigorij Grabovoj azt mondta: nincs semmi örömtelibb, mint az Örökkévaló harmonikus fejlődés. Az Örökkévaló harmonikus fejlődés folyamata foglalja magába az összes pozitív feladat végrehajtását, melyekről mindig is álmodott és álmodik az emberiség. S most itt az ideje, hogy továbblépjünk, ne csak álmodozzunk. Ideje valóra váltani álmainkat.

Grigorij Grabovoj Tanítása Istenről. Az örökkévaló fejlődés öröme? című előadásán Grigorij Grabovoj arról beszél, hogy ez a struktúra, az "öröm", ez volt a világ teremtésének alapja. Arról, hogy az örökkévaló jövő pontosan ezen a felületen, az örömteli események síkján alakul ki.
A résztvevők számára a feladat nem csupán annyi, hogy logikusan értelmezzék az előadáson elhangzó alaptételeket. Fizikai testük minden egyes sejtecskéjével, tudatuk összes területével át kell érezniük, ki kell alakítaniuk magukban az örökkévalóságba vezető út állandó, örökkévaló örömét. S akkor valóban gyorsan és könnyen megoldhatják életük összes feladatát.

Lentebb olvashatják az előadás néhány frázisát. Gondolják át alaposan, igyekezzenek magukba szívni Grigorij Grabovoj szavainak fényét. S rögtön érezni fogják, hogy életük értelmet nyer, hogy valóban örökkévalók, miután elteltek örömmel.

"Ha meggyógyítunk egy súlyos betegséget, vagy bármilyen kisebb kóros folyamatot: az maga az öröm, ami a jövendő gyógyulás miatt tölt el bennünket. A gyógyító tevékenység öröme. Esetünkben tehát a jövő és a jelen folyamatait az öröm szó foglalja egységbe."

Témánk tehát Az örökkévaló fejlődés öröme. Ez az az alap, melyen gond nélkül kialakíthatunk egy sokcélú irányító eszközt, sokcélú irányító berendezést. Ahogy említettem már, ez elég erős ahhoz, hogy valós időben, valós eszközökkel befolyásoljuk a valóságot, beleértve a fizikai valóságot is.

Az eseményszerkezet teljes egészében az ember akaratlagos irányítása alatt áll. Vagyis látjuk, milyen az akaratunk szerkezete, eseményeink szerkezete? Ha örömmel fogadjuk el önmagunkat, azzal máris pozitív gondolatot helyeztünk a jövendő fejlődésbe. Máris láthatóvá válik, hogy jövőnk eleve az örökkévaló fejlődés örömteli hullámainak sodrában alakul. Vagyis ettől fogva úgy cselekszünk, ahogy Isten cselekszik: eleve a lehető legjobb fejlődés felé irányítjuk önmagunkat.

Vázlat
1. A fejlődés öröme, az örömteli érzés alakítja következő feladatainkat, mégpedig pozitív és helyes irányban. Esetünkben tehát az öröm kifejezés annyit jelent: a helyes fejlődés kanonikus, szabályos módszere.
2. Egymilliárd év múlva az eseményszerkezet sokkal tömörebb struktúraként mutatkozik majd az emberi érzékelésben. Az öröm olyan koncentráltan jelentkezik, hogy annak érzete képes lesz teremteni, alkotni is, például energiát, anyagot.
3. Azáltal, hogy kialakul bennünk az örökkévaló fejlődés öröme, meglehetősen az optimumot megközelítő módon oldhatunk meg különféle feladatokat, legyen szó akár az egészségünkről, akár az örökkévaló fejlődés valós szintjének egyetemes célkitűzéseiről.
4. Az öröm, mondhatjuk, egy hordozó felület. Örömünk, mondjuk úgy, szíve: Isten szeretete az emberek iránt és az emberek szeretete Isten iránt, a világteremtő cselekedetek során. Az öröm: a világteremtés technológiája.
5. Örökkévaló fejlődés: az a végtelen út, melyen ember is, Isten is halad, meg a külső valóság bármely alrendszere is. Az út alapvető célja az, hogy rátaláljunk saját utunkra az örömben. A technológia arra szolgál, hogy fejlődésünk örömteli legyen, életünk pedig boldog, egészséges. Hogy valós, örömteli eseményekben részesítsen minket Isten.
6. Konkrétabb, kézzelfoghatóbb útmutatást szeretnénk kapni, hogyan alakítsunk ki biztonságos műszaki rendszereket, melyek nem okoznak kárt az embereknek, s összhangban állnak az örökkévaló fejlődéssel? Egyszerű: az örökkévaló fejlődés öröme legyen az alap, melyre a rendszereket felépítjük.
7. Az egész Világ teremtése felett érzett eredendő öröm: ez Isten kialakulási, önszerveződési pontja. Alapja az, hogy tudjuk, a jövőben úgyis minden örökkévaló módon fejlődik majd.
8. A Világ eleve, eredendően az örömérzeten alapul, a valós szereteten, Isten szeretetén, a Világ összes elemének szeretetén. Miután tisztán kirajzolódott előttünk ez a struktúra, elég, ha gondolatban értjük, hol kapcsolódhatunk össze Istennel, hogy megszerezzük az örömélményt, az örömteli érzést. Az öröm - a normális élethez vezető út.Jelentkezés- folyamatosan
fizetés a helyszínen
Aki a szept.7-8-i tanfolyamon is résztvesz (teljes ár: 95 000 Ft) , annak az előleg 40000 Ft