Legújabb technikák

A következő szövegek Grigorij Grabovoj legújabb tanításának az eredeti fordításai. Szerzői jogi védelem alá esnek. GRIGORI GRABOVOI®
 Itt a honlapon engedélyezve van a közzététele mindenki épülésére. Minden egyes szöveg egy külön koncentráció alapját képezi.

1. "Az örök életben az egyenlő irányultság alapelve"
Grigorij Grabovoj a szöveget 2006. január 4-én alkotta meg. Kiegészítve Grigorij Grabovoj által.
„Az örök élet feltételrendszerében zajló cselekedetek során Önnek végtelenül nagy tömegű információval kell megbirkóznia, melyek  kölcsönhatásba lépnek Önnel. Az ember Tudatának, amely legnagyobbrészt a jövő eseményeinek a megalkotására igyekszik, fel kell készülnie arra, hogy a nagyszámú információ örök sajátossága az is, hogy a múltbeli körülményeket is tartalmazza. Tovább..


2."Az örökkévalóság folyamatainak irányítói módszerei"
A szöveget 2015. május 12-én Grigorij Grabovoj alkotta meg. Kiegészítve Grigorij Grabovoj által.
„Az örökkévaló életben megvan az örökkévaló folyamatok megvalósulásának az alapelve. Amikor logikusan érthető, hogy bármelyik örökkévalóság örök összetevőkből áll, a jövő örökkévalósága és a jelen örökkévalósága között egy végtelen út van." Tovább..


3. "Grigorij Grabovoj tanítása Istenről. Az örökkévalóság gyorsabb elsajátításának módszere."
 A szöveget 2015. május 26-án Grigorij Grabovoj alkotta meg.
„Az örökkévalóság területét úgy lehet érzékelni, mint egy tér, amelyben az információcsere magas sebességen zajlik. Ilyen érzékelés azért merül fel, mert az örökkévalóság tere összekapcsolódik és valójában végtelen a méretét illetően." Tovább..


Videó:
http://vegtelenforras.hu/media/Orokkevalosag-,-Grabovoj-2015os-legujabb-irasa

4. "Grigorij Grabovoj tanítása Istenről. Élet az örökkévalóság felett."
2015. május 31-én létrehozta Grigorij Grabovoj.
„Amikor felmerül a gondolat, hogy mi van az örökkévalóságon túl, - egyszerűen nézzenek oda. Megláthatják, hogy ott minden az élet sajátosságaival bír." Tovább..


5. "Grigorij Grabovoj tanítása Istenről. Törekvés az igazság felé az örökkévalóság sokfélesége mellett."
Grigorij Grabovoj a szöveget 2015. június 2-án alkotta meg.
"Az Örökkévalóságban korlátlan mennyiségű terület van, amelyekben egyidejűleg történnek az események. Észlelve az események bizonyos fénylő terjedelmét, meg lehet vizsgálni, hogy az események kapcsolatban vannak az ön testével, az ön szíve munkájával, és az ön Lelkével." Tovább..


Videó:
http://vegtelenforras.hu/media/Grigorij-Grabovoj-2015.junius-2i-Tanitasa.-Mindenki-epulesere.-Elmelkedjek-rajta,-koncentraljatok-ra.

6.1. "Grigorij Grabovoj tanítása Istenről. A gondolkozás felgyorsításának a módszere az örökkévalóságban."
Megalkotta Grigorij Grabovoj 2015. június 4-én.
„Az örök élet  - amely sok információ feldolgozásával kapcsolatos - feltételezi a gondolkodás felgyorsításának a szükségességét. Az információval való munka során ezekben az esetekben észlelni lehet az információ nyomát," Tovább...

6.2. "Grigorij Grabovoj tanítása Istenről. Az irányítás hálózati módszere az örökkévalóságban."
Megalkotta Grigorij Grabovoj 2015. június 8-án.
„Az örökkévalóság objektumaival való munka során fontos azzal a lehetőséggel rendelkezni, hogy sok elemre támaszkodhatunk." Tovább..


7. „Grigorij Grabovoj tanítása Istenről. Az örök élet technológiája.”
 Létrehozva Grigrij Grabovoj által 2015. június 5-én.
"Mindenki örökké kell, hogy éljen. Ennek megfelelően az  örök létezés tudását mindenkinek el kell sajátítania. Ehhez mindenhová be kell vinni az örökkévalóság technológiáját." Tovább...