Bevezető előadások

Régi és új világrend határán


2019-02-13 17:00:00 - 20:00:00
Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán u. 25. Királykút Emlékház
Részvételi díj: 2500 Ft

Nyugdíjasoknak 1500 Ft a belépő.

Mindenki érzi- rohamosan változik a világ. Bevezető, szemet nyitogató előadás azokról a technológiákról, és arról a világszemléletről, amely az emberiség életében óriási változásokat generálnak.

Régi és ÚJ világrend határán élünk- milyen új információkat kell észrevennünk manapság?

"Özönlik a Földre a galaktikus szellemi tudás, s ez megváltoztatja az emberek tudatát. Az ember egészsége nem azt jelenti, hogy nincs betegség, hanem azt, hogy képesek vagyunk gyorsan és hatékonyan megbirkózni negatív hatásukkal, azaz képesek vagyunk meggyógyítani magunkat.Ilyen hatást legegyszerűbben bioinformációs tréninggel és szellemi önfejlesztéssel érhetünk el, " Ébredjetek!

Bővebben: Ami az iskolai és az otthoni oktatásból, nevelésből kimarad: Hogyan épül fel a valóság? Ki is vagy Te, valójában? Ki kell zökkenteni mindenkit a megszokott szemléletből. Valódi tisztánlátás kell. Hogyan? Az öngyógyítás elérése tudással. Hogyan hozzam mozgásba a Tudatomat? Miért kell másfajta észlelésbe térni?
Az a valóság amit látsz, vagy azt látod, ami számodra a valóság?

Hogy mi ez a tudás? Egy átfogó világszemlélet az ember és a világ felépítéséről. A helyes, pontos információk birtokában az ember kész lesz megváltoztatni nézőpontját, lebontja a régi, korlátozó rendszereit, a rátapadt egregorokat, a régi, tudat alatt működő irányítói rendszereit (ez a Tudat tágítása). Tudatosan áthelyezve az irányítást a saját kezébe (azaz, hogy ne a külső rendszerek befolyásolják, és ne a sejtek már áthangolódott, helytelen működési mechanizmusai=ez a betegség), a jövőbeli egészséges énjét felépítve a gondolatai erejével és a valós világberendezkedést megértve a kozmikus értelemmel együttműködve (azaz Istennel) felépíti önmagát. Normalizálja önmagát. Eseményeit rendezi. Megérti: ki vagyok ÉN?
Mi ez a technika? Ez nem csak technika. Rengeteg technika van, de az első: a megértés. Elsősorban világszemlélet. A megértés min.50 %-os eredményt hoz. Sőt, akár többet is.

Ki ér el eredményt?
A legkisebb kétely- már megakadályozza a szellemi fényhullám matériát alkotó folyamatát. Hogy képes irányítani egy folyamatot egy kételkedő tudat??
Talán igen, talán nem? 100 % hit, és tudás kell. A tudást megadjuk. Onnantól kezdve hit és gyakorlás.
Bárki megtanulhatja. Az ember tanítható. Kérdés: akarja-e most? Készen áll-e már rá???
Mit érhetünk el ezzel a szemlélettel? Az egyén megváltozik, meggyógyul és részt vesz abban a folyamatban, ami segíti a tömegek megváltozását is. Változik, helyesen , végre csak teremtőien, korlátlan rendszerekben gondolkozik és cselekszik. Szeretettel építi önmagát és boldogságával stabilitást hoz az emberek és saját életébe.

Mennyit kell gyakorolni?
Napi 24 órát


Mit érhetünk el ezzel a szemlélettel? Az egyén megváltozik, meggyógyul és részt vesz abban a folyamatban, ami segíti a tömegek megváltozását is. Változik, helyesen , végre csak teremtőien, korlátlan rendszerekben gondolkozik és cselekszik. Szeretettel építi önmagát és boldogságával stabilitást hoz az emberek és saját életébe.


*******************************
ÉRZED-e Te is? Felfokozódott az információ áramlása.
Vegyél részt a teremtői, alkotói rendszerekben. Ahová a figyelmed, oda áramlik az energiád.
KI VAGY TE?
MERRE TARTASZ?
Láss tisztán!
Gondolkozz el... ÉBREDJ!

Minden lehetséges!
Lehetséges-e anyagot létrehozni az emberi szervezetben?
Visszanőhet a fog és a belső szerv?

De ahhoz, hogy a KÉPessé válj rá, tudás szükséges. Pontos tudás, pontos, igaz forrásból.

Bevezető előadás gyakorlatokkal, könyvekkel.
Az alapok önmagunk újjáteremtéséről.

Ragadjátok meg az alkalmat- felétek tartunk.


tanít: Demján-Antal Judit"A valóság bármely eleme újrateremthető Tudatunk segítségével. Ennek megértése kezünkbe adja az irányítást bármely valóság felett, beleértve saját egészségünket és másokét is. Jelen szemlélet célja az, hogy bebizonyítsa: bármilyen anyag és bármilyen információ teljes mértékben helyreállítható, ezért a megsemmisítés és a pusztítás egyszerűen értelmét veszíti.? dr. Grigorij Grabovoj