Grigorij Grabovoj Petrovics

Grigorij Grabovoj Petrovics tudományt alkotott, mégpedig a tudat struktúrálását. Ez nem egyszerűen egy tanítás, ez a jövő emberének a tudása!
Aki az igazságot, a Teremtő valós tudását keresi, és hiányérzetét szeretné csillapítani, az Grigorij Grabovojnál megtalálja azt! Feltárulnak az ember határtalan lehetőségei.
Ne mástól várjuk a megmentést! Mindenkinek magának, az egyénnek kell felemelkedni, tágítani a tudatát, megismerni a legfrissebb, legújabb információkat, és így megmentheti önmagát. Ha megmenti önmagát, megmenti a környezetét, és ezáltal a világot is.
Grigorij Grabovoj abszolút tisztánlátásával, különleges extraszensz érzékelésével a valóságnak az úgynevezett irracionális leírását tárja fel. Gyakorlati munkássága, az elért tanúbizonyságok mindezek hitelességét igazolják. Egy világlátásmód, egy helyes, teremtői harmonikus szemlélet - ezt kínálja.
Grabovoj technológiáinak a használatával az ember elindul az anyag megteremtésének az útján.
A test regenerálható, az életesemények megváltoztathatóak a tudat irányításával. Az egészség-helyreállítás történhet irányítói számsorokkal, geometria formákkal, fénystruktúrákkal, hangokkal és még számos módon. Erre az útra bárki ráléphet, de ehhez fejlődni szükséges és kitartani az úton.

„Jelen tanítás célja az, hogy bebizonyítsa: bármilyen anyag, bármilyen információ teljes mértékben helyreállítható, ezért a megsemmisítés és a pusztítás egyszerűen értelmét veszíti." Grigorij Grabovoj