ARKAGYIJ PETROV


Tanfolyamok

Alaptanfolyam a sejt-és szervfelújítás_Debrecen2020-01-23 - 2020-01-25 09:30:00 - 16:00:00
Méliusz Juhász Péter Könyvtár 4026 Debrecen, Bem tér 19/D
Részvételi díj: 93 000 Ft

Az ÉLETFA egy új tudomány az emberről. Aktiválódnak az emberben elrejtett képességek és a test képes helyreállítani önmagát. Az ember az, amivé saját gondolata teszi. Irányítói gondolatokat kell létrehozni, ezeket képeken keresztül gyakoroljuk. Mit ad a tanfolyam?
- a legmagasabb szintű sejt és szervregenerációs technikákat
- a szervezet fiatalodik, a megállt vagy visszafordíthatatlannak vélt állapotok fejlődésnek indulnak
- az összpontosító gyakorlatok erősítik az agyi ereket az összehúzó és elernyesztő gyakorlatok miatt
- intenzív gyakorlást, így a belső látás fejlődik
- egy új, komplex világszemlélet megismerése, aminek hatására a világ és az egyén kölcsönös normalizálódása indul el


Aki még nem nézte meg, javasoljuk, hogy tekintse meg eme kisfilmeket:
Eredmények a Petrov Központban-dokumentumfilm
A legfrissebb gyógyulások- a felemelkedés iskolája

A szerzőről:
Dr. Petrov az orosz bioinformációs technológia egyik legfontosabb képviselője Arkagyij Petrov- 50 évesen regenerálta a veséit, amit műtéti úton el akartak távolítani. Az orvosok nem tudták megmagyarázni a gyógyulást. Elbocsátották a kórházból. Ekkor kezdte meg kutatásait és felfedezéseit a sejt- és a szervregeneráció terén.

Saját magán helyreállította az évekkel korábban eltávolított epehólyagját. Ultrahangos leletei bizonyítják a testében ismét megjelent epehólyagot. Látását teljesen helyrehozta szintén. A szervek újra kinövesztése igazi kuriózum, amely sok ezoterikus tanban nem lelhető fel.
"A tudattal való kommunikáció az alapja a tanulási folyamatnak. A képzés célja, hogy minden résztvevő teljes mértékben dolgozzon, és önállóan elérve az eredményeket segítsen önmagán és embertársain.Elegendő a technológiákat alkalmazni és másképp gondolkodni, s az ember meggyógyul. De valójában a kapcsolat visszafelé is értelmezhető: VILÁGMEGÉRTÉS ÉS MEGGYÓGYULÁS." Arkagyij Petrov

Az ember az, amivé saját gondolata teszi. Irányítói gondolatokat kell létrehozni, ezeket képeken keresztül gyakoroljuk.
"Ahhoz, hogy 1 sejtet helyreállítsunk és kinövesszünk a szervezetben, szükséges meglátni az egész világot"
Ahhoz, hogy kinövesszünk egy fogat, egy szervet ez szükséges: belső vágy, (Lélek impulzusa) hit és meggyőződés , hogy ez lehetséges + ehhez tudás, ismeret + gyakorlás, cselekvés (Szellem munkája), + szeretet + Isten + a pont + a világ és ÉN szintézise . Aki törekszik a megismerésre, az igaz tudásra, az kikeveredik a hétköznapi észlelésből. Aki helyreállítja önmagában a központot, egyesíti magában az égit és a földit, az rálép az IstenEMBERRÉ válás útjára.
A fogregenerálás alapja is ez a 3 napos Életfa alaptanfolyam. Arkagyij Petrov dolgozta ki azt a módszertant, amellyel megismerve önmagunkat s a világot, szintézisbe hozva- bármit megteremthetünk. Tanulj velünk, mert a gyógyítók kora lejárt... csakis saját belső megtapasztalásod által tudod mindezeket elérni. Vagyis : dolgozni kell érte. Ez az ÚJ EMBERRÉ VÁLÁS folyamata. FELELŐSSÉGET KELL VISELNÜNK TETTEINKÉRT!!!
Hogyan kezdj hozzá?

A változáshoz, gyógyuláshoz tudás és gondolataink felgyorsítása szükséges.
Engedd be a tudatodba a "csodás dolgok" létezését. Közelíts felé hittel, majd apránként megjön a tudás is.
Légy kitartó, ne csak vakhittel dolgozz a céljaidért, hanem ez fakadjon meggyőződésből. " Ha neki sikerült, nekem is fog"

Ne hagyd magad letérni a kitűzött céljaidról. Bárki bármit mond, vagy olyat, ami a kollektív tudatban nem elfogadott még (mert nincs még meg a kellő tudás), ha a belső ösztönöd, a Lelked mást sugall, azt kövesd. Szabad akaratot kaptál, élj vele. Minél több művet olvasol el A.Petrovtól és G.Grabovojtól, minél több pontos tudást szerzel magadról és a világról, annál egészségesebbé válsz.

Oktató: Demján-Antal Judit , Arkagyij Petrov magyarországi oktatója


A tanfolyam előtt ajánljuk felkészülésképpen elolvasni Petrov Úr 2 könyvét:
Mentsd meg magad

Mentsd meg a világot magadban


Jelentkezés- előleghez kötött, mert ez egyben helyfoglalás is.

30 000 Ft előleggel ide utalva :
Kedvezményezett: Örökkévalóság Kft.
Raiffeisen Bank
HUF 12011856-01441922-00100004


Ismétlők díja: 50 %
Házaspároknak vagy családtagoknak a díj: 50 % kedvezményes ár