ARKAGYIJ PETROV


KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Nincs a közeljövőben tanfolyam.

Tanfolyamok

Alaptanfolyam a sejt- és szervregenerációhoz2019-02-11 - 2019-02-13 09:30:00 - 15:30:00
Budapest, 1182 Marosvásárhely u.33.
Részvételi díj: 93 000 Ft

Ismétlőknek féláron.

"A magtól, a ponttól kifelé kell haladni. Aki ezt érti, az képes meglátni a fizikai fényben - azaz a testben - a belső, a szellemi fényt is. A legtöbb ember nem keresi azt, amiért ide született. Bele sem gondol. KI VAGYOK? Ha elkezdtek ezen gondolkozni, mozgásba hozzátok alvó tudataitokat. Mi tovább megyünk: Világfelépítő alapelv: Az egyéni és a Világmindenség tudásainak egyesítése az emberi személyiségben elvezeti az embert a Lelkén keresztül az igaz, egyetlen tudáshoz, a Teremtő tudásához.
Az egész hatalmas világ egyetlen információs ponttal kezdődött, a homokszemmel, amelynek mélyén kifejlődött az a törekvés, amely az önmagához hasonlatos teremtmény fejlődésének kifejlesztésére irányul önmagában - az örökkévalóságból a végtelenségbe. Ott jelent meg az élet ideája, amikor még semmi sem volt. " Arkagyij Petrov

A 3 nap során sokszor átvesszük és gyakoroljuk a szervek helyreállításának /kinövesztésének technikáit. Az alapvető információk a helyreállításra vonatkozóan elindítják az emberi tudat teremtői képességének aktiválását.
Mit ad a tanfolyam?
- a legmagasabb szintű sejt és szervregenerációs technikákat
- a szervezet fiatalodik, a megállt vagy visszafordíthatatlannak vélt állapotok fejlődésnek indulnak
- az összpontosító gyakorlatok erősítik az agyi ereket az összehúzó és elernyesztő gyakorlatok miatt
- intenzív gyakorlást, így a belső látás fejlődik
- egy új, komplex világszemlélet megismerése , aminek hatásaképpen a világ és az egyén kölcsönös normalizálódása indul el

Aki még nem nézte meg, javaslom, hogy tekintse meg eme kisfilmeket:

Gyógyulások a Petrov Központban-dokumentumfilm
A legfrissebb gyógyulások-A felemelkedés iskolája

Hosszabban:
- ..." Egy rögzített észlelési képmintára összpontosított figyelem ösztönzi a gondolatok mozgását az idő vektora mentén. Ha a gondolatok áramlása egybeesik az idő vektorával, és feltárja a kozmikus észlelés kódolását az emléktér tudatosított hologrammjából, akkor a mentális szubsztancia koncentráció által életre keltett sűrűsége életeseményekké változik. Ez azt jelenti, hogy a mentális, virtuális képek materiálissá, valóságossá válnak. " A.Petrov
- az ember teremtői képessége elindul
A szerzőről:
Dr. Petrov az orosz bioinformációs technológia egyik legfontosabb képviselője Arkagyij Petrov- 50 évesen regenerálta a veséit, amit műtéti úton el akartak távolítani. Az orvosok nem tudták megmagyarázni a gyógyulást. Elbocsátották a kórházból. Ekkor kezdte meg kutatásait és felfedezéseit a sejt- és a szervregeneráció terén. Saját magán helyreállította az évekkel korábban eltávolított epehólyagját. Ultrahangos leletei bizonyítják a testében ismét megjelent epehólyagot. Látását teljesen helyrehozta szintén. A szervek újra kinövesztése igazi kuriózum, amely sok ezoterikus tanban nem lelhető fel.
"A tudattal való kommunikáció az alapja a tanulási folyamatnak. A képzés célja, hogy minden résztvevő teljes mértékben dolgozzon, és önállóan elérve az eredményeket segítsen önmagán és embertársain.Elegendő a technológiákat alkalmazni és másképp gondolkodni, s az ember meggyógyul. De valójában a kapcsolat visszafelé is értelmezhető: VILÁGMEGÉRTÉS ÉS MEGGYÓGYULÁS." Arkagyij Petrov
Az ember az, amivé saját gondolata teszi. Irányítói gondolatokat kell létrehozni, ezeket képeken keresztül gyakoroljuk.
Eredmények: több száz szervhelyreállított beteg (műtétileg részben vagy egészben eltávolított szervek újboli visszanövése, fogak is!), daganatos megbetegedésekből, süketségből, némaságból, vakságból való regeneráció, agyvérzésből, infurktusból való teljes gyógyulás, cukorbetegségből való teljes gyógyulás, mozgáskorlátozottságból való teljes gyógyulás, belső
Nyeumivákin professzor nyilatkozik így az alaptanfolyamról: A fraktál alapú orvoslás tananyaga, amit dr.Petrov dolgozott ki.


Hogyan kezdj hozzá?
A változáshoz, gyógyuláshoz tudás és gondolataink felgyorsítása szükséges.
Engedd be a tudatodba a "csodás dolgok" létezését. Közelíts felé hittel, majd apránként megjön a tudás is.
Légy kitartó, ne csak vakhittel dolgozz a céljaidért, hanem ez fakadjon meggyőződésből. " Ha neki sikerült, nekem is fog"
Ne hagyd magad letérni a kitűzött céljaidról. Bárki bármit mond, vagy olyat, ami a kollektív tudatban nem elfogadott még (mert nincs még meg a kellő tudás), ha a belső ösztönöd, a Lelked mást sugall, azt kövesd. Szabad akaratot kaptál, élj vele. Minél több művet olvasol el A.Petrovtól és G.Grabovojtól, minél több pontos tudást szerzel magaról és a világról, annál egészségesebbé válsz.

Oktató: Demján-Antal Judit , Arkagyij Petrov magyarországi oktatója
Fizetés: a helyszínen

Családi kedvezmény, a második tag 50%-os áron
---------------------------------------------------------
Helyszín:
Megközelítés:
Kőbánya-Kispest Metrótól a 182 vagy 282E autóbuszok a Tarkő utcai megállóig
vagy Határ úttól 50-es villamossal a Ungvár utcai leszállóig
vagy Zuglói vasútállomástól bármely Szolnok felé tartó zónázó/személy/gyorsvonat a Ferihegyi vasútállomásig. Onnan a 166 és a 266 busszal a Beszterce utcai megállóig.
Autóval a leggyorsabb: : Népliget-Nagykőrősi út-Méta utca-Gilice tér-Halomi utca-Marosvásárhely u.
vagy Ferihegyi gyorsforgalmi- Shell kút után ki kell jönni- Gyömrői út-Ráday Gedeon-Üllői út-Marosvásárhely u.
4-es felől jöve a MarketCentrál Bevásárlóközpont után ki kell jönni a gyorsforgalmiról, balara átjönni a vasúti átjárón, rá egyenesen az Üllői útra. Béke tér, 1. jelzőlámpa: balra, (ez a Királyhágó utca) majd a 3. vagy 4.balra, onnan a 3.balra. Ez a Marosvásárhely u.
PARKOLÁS: belső udvarban és a ház előtt.