ARKAGYIJ PETROV


KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Nincs a közeljövőben tanfolyam.

Dr. Arkagyij Petrov

hivatalos oldala: http://arkadypetrov.ru

"A lélek, a világmindenség alapja, a valóság kialakítója és felépítője, személyes megnyilvánulást is teremt, egyéni Ént, s ezáltal tudatot. A tudat alapján pedig megteremti az anyagi testet, megalkotva és bemutatva ezzel az Örökkévalóságot, a tudást, mit a Teremtő minden egyes embernek megad."

Író, filozófus. Az ÉLETFA tudásrendszerének a kifejlesztője, az orosz bioinformációs technológia egyik legfontosabb képviselője, a harmonikus és teremtő Világ létrehozásának oktatója. Az ÉletFa tudásrendszerét azzal a célból alapította meg, hogy az Emberről, a valóság irányításáról és az erre alapozott egészség helyreállítás technológiáról szóló tudást elterjessze.
2002-ben jelent meg "A Világ teremtése" című trilógia, amelyben a szerző leírja, hogyan változott meg teljesen az élete 50 évesen. Milyen lelki fejlődésen és tapasztalatokon ment keresztül. Dr. Grabovoj és Dr. Petrov azt az Isteni utat képviselik, amely a világ harmonikus fejlődésének az útja.
Később, 2005-ben jelent meg "Az Életfa" című könyv, amelyben a szerző a saját tapasztalatait felhasználva jut el a bioinformációs technológiához. Arkagyij Petrov könyvei nemcsak Oroszországban, de külföldön is megjelentek már (Németországban, Szerbiában, Szlovéniában, Csehországban, USA-ban, Ausztráliában, Angliában).
A könyvekben leírt tudás különlegessége abban rejlik, hogy a gyakorlatokat alkalmazva a szervezet biofizikáját és biokémiáját lehet megváltoztatni. Az ÉletFának nevezett kutatómunkának köszönhetően olyan egyedi technológiát és módszert fejlesztettek ki az Intézet munkatársai, amelyek visszaállíthatják az egészséget, és regenerálják a szerveket és a szöveteket. De az eredmény eléréséhez elengedhetetlen a kitartó munka, és gondolkozásunk megváltoztatása. Előítéletmentesen, szeretetteljesen élni a teremtői törvényeknek megfelelően.
Az ÉletFa ismeretrendszerét már sok-sok ember megismerte, országok különböző helyein tartanak tanfolyamokat, létrehoznak oktató központokat.

2011-ben Arkagyij Petrov tevékenysége nemzetközi elismertségre tett szert azáltal, hogy külföldi tudományos központok hívták meg konferenciákra és gyakorlati előadásokra. A meghívások egyre komolyabbak és egyre nagyobb létszámú közönség előtt zajlanak. Az oroszországi, az ukrán, a svájci, az ausztriai és a német eredmények sikerei várakozáson felüliek. Arkagyij Petrov módszerét tanulmányozásra és elterjesztésre ajánlják.

Magyarországon is sikerült megteremteni annak a lehetőségét, hogy a magyar résztvevők egyenesen a forrástól hallhatják azt a fantasztikus ismeretanyagot, amely az egész világ és az ember egyéni fejlődésének a kulcsa. Ez az újfajta világnézet, szemléletmód (amely korántsem új találmány, hiszen az emberiség egy-egy jelentős történeti korszakában már rendelkeztünk vele) olyannyira átalakítja az ember gondolkodásmódját, hogy ráébred: tényleg minden tudás ott van bennünk. És nincs más út, mint az Isteni tudás.