Tanfolyamok

Grabovoj számsoros tanfolyam2018-02-26 - 2018-02-27 17:00:00 - 21:00:00
Budapest,Vendel Irodaház,Vendel u.11.1096
Részvételi díj: 40 000 Ft

Grigorij Grabovoj fizikus-matematikushoz köthető a valóság irányításának egyik módja- a számsorok, mint irányítói információhalmazzal való munka a szellemi-fizikai valóság megváltoztatásához.
De hogyan működnek a számsorok?
Mi az a számsor?
Hogyan hatunk Tudatunkkal a fizikai valóságra?
Biológiai folyamatok irányítása szellemi szinten - egyik módszere: a számsorokra irányuló koncentráció.
Fejleszd addig a tudatodat, hogy te is képessé válj minderre.


A számsorokra irányuló koncentráció a legelterjedtebb módszer még azok között is, akik Grigorij Grabovoj Tanítását csak felszínesen ismerik.
A téma maga megmutatja, hogy ez a koncentráció nem különálló technikát képvisel, hanem egy "rendszert", amit ha megért az ember, sokkal gyorsabb és stabilabb eredményt kaphat.
Mindez a már sokaknak ismert szellemi állapoton alapul. Tegyük hozzá, hogy az emberi Szellem cselekvését kiemelhetjük egy konkrét feladat megoldása terén.
Tudatunk részvételével történik a számsorokra irányuló koncentráció. Ezt a szintet 2 komplex koncentrációval érjük el, amely két már korábban megtanult technikát ötvöz az emberi Szellem munkájában.
Tudjuk, hogy szervezetünkben rengeteg biológiai folyamat játszódik le. Ezek a folyamatok szellemi alapon szerveződnek. Úgy is mondhatjuk, hogy a biológia folyamatok szellemi megszerveződését, mint alapelvet ki is nyilváníthatjuk. Kijelenthetjük a következőt: ez az alapelv vagy törvény felállítja az egész emberi test kapcsolatát konkrét szervekkel és sejtekkel.


Amikor az emberi szervezetről beszélünk, akkor ezalatt a Lélek, a Szellem, a Tudat és a fizikai test kölcsönhatását értjük. Ezért az emberi Tudat mindig részt vesz az ember szellemi cselekedeteiben. A Tudat önállóan vagy egyidejűleg a Szellemmel együtt is részt tud venni a szervezet helyreállításában.Figyelem: Grigorij Grabovoj irracionális látásmódja nem szokványos megközelítéseket mutat, mert éppen a valóság szellemi elrendezése teszi azt lehetővé, hogy megértsünk számunkra eddig hihetetlennek-csodásnak tűnő eseteket.

Nyissuk fel szemeinket, észleljük másképp a valóságot, hallgassuk meg a tudomány megközelítését, engedjük be magukba a fényt, hogy aztán szárnyalva teremtsünk.

A tanfolyamot nem ismételjük!
"Fizikai-matematikai számításaim során megállapítottam, hogy a gondolat kisugárzásának
hulláma, melynek hullámhossza tudati erőfeszítéssel szabályozható,képes hatást gyakorolni, módosítani az atom hullámtevékenységét. Ez vezetett el ahhoz a tudományos következtetéshez, miszerint ha kristályos rendszerek segítségével felerősítjük a gondolatok kisugárzását, normalizálhatjuk a makrokörnyezet állapotát;
visszaállíthatjuk az egészséges emberi normának megfelelő szintet a fizikai valóság elemeinek és a kémiai elemek atomjainak hullámrendszerei közötti k ölcsönhatások terén." G.Grabovoj: Kémiai elemek normalizálása számsorokkal
Kémiai elemek számsorai

Oktató: Grabovoj tanításának vezető Tanára, a szibériai származású Vjacseszlav Konyev
Fizetés: a helyszínen

Parkolás: a környező utcákban, figyelem, 18.00-ig fizetős!
Metró: Klinikák-onnan 10 perc séta
Regisztrált tag vagyok, belépek:

E-mail cím:


Jelszó:
Még nem regisztráltam, ezért most regisztrálok:

Név:


E-mail címe:


Választott jelszó:


Jelszó ismétlése:


 Feliratkozás hírlevélre

Számomra érdekes témakörök:
 Arkagyij Petrov Tanítása
 Grigorij Grabovoj Tanítása

 Elfogadom a jogi nyilatkozatot

Mennyi 4+5?