Tanfolyamok

Az irányítás öröme és PRK-1U koncentráció2018-02-02 10:00:00 - 15:00:00
Budapest, 1182 Marosvásárhely u.33.
Részvételi díj: 30 000 Ft

A jelentkezéshez kérlek küldjétek el febr.1-ig! Betelt- újabb időpontot hirdetünk még februárban.

1. 50 EUR utalása Grigorij Grabovojnak - ld adatok lent
2.név- születési név és jelenlegi név is + születési dátum megadása
3. átutalási megbízás +adatok e-mailben: grigorii.grabovoi.pr@gmail.com és kapcsolat@vegtelenforras.hu
4. 15000 Ft a szervezőnek a helyszínen fizetendő


neveteket és születési időpontjaitokat a kapcsolat@vegtelenforras.hu-ra. Az egyéni ráhangolás miatt az adatokat el kell küldenünk Grigorij Grabovojnak.
I. Grigorij Grabovoj szerzői előadása alapján az előadás feldolgozása, értelmezése

II. Mi a PRK-1U örök életre irányuló koncentrációfejlesztő eszköz? Grigorij Grabovoj új koncentrációs módszereivel való megismerkedés

III. 12.45-14.15 élő online irányítás

IV: tapasztalatok megvitatása


jelentkezés: febr.1-ig, mert a PRK-1U örök életre irányuló eszköz egyéni ráhangolása miatt Grigorij Grabovojnak meg kell küldeni a résztvevők nevét, adatait.

jelentkezés: 50 EUR utalása ide:
GRIGORII GRABOVOI PR KONSALTING TECHNOLOGIES OF ETERNAL DEVELOPMENT
közlemény: online PRK-1U (training in testing)
Bank: Raiffeisen Banka A.D. Beograd.
Account number (IBAN): RS35265100000016199245
SWIFT: RZBSRSBG
kedvezményezett címe:
KNEZ MIHAILOVA. TC MILENIJUM 21a. BEOGRAD. STARI GRAD. REPUBLIKA SRBIJA
Bank neve: Raiffeisen Bank A.D., BELGRAD,
SWlFT/BlC: RZBSRSBG
Bank címe: Beográd, D.Stanojevica 16 REPUBLIKA SRBIJA

Bármilyen bankból és Ft számláról is lehet EUR-s utalást indítani. Aki otthonról nem tud utalni, az bemehet a bankba, és onnan is indíthatja az átutalási megbízást.
Ha valakinek nincs bankszámlaszáma sehol, írjon nekünk!létszám: max.10 fő
- nagyobb létszám esetén másik időpontot is meghirdetünk.


Koncentrációs módszerek a PRK-1U készülékkel
1. Az örök életre történő koncentráció fejlesztése a fiatalítás érdekében
2. A második koncentráció az örök élet fejlesztésére szóló koncentráció BÁRMELY ESEMÉNYRE vonatkozóan
3.A következő az örök élet fejlesztésére szolgáló koncentráció az IRÁNYÍTÓI TISZTÁNLÁTÁS érdekében
4. Az örök élet fejlesztése az IRÁNYÍTÓI ELŐREJELZÉS fejlesztése érdekében


A mindenki számára örök életet biztosító koncentrációk fejlesztése a bio-jelvevőre fordított figyelem összpontosításon és a koncentrációk eredményének ellenőrzésén keresztül történik. A pszichológiából ismeretes, hogy minél tovább tart a valamire való koncentrálás, annál előbb érhető el a cél.
A készülék fejleszti a teremtő irányítás koncentrációját.
A készüléket Grigorij Grabovoj hozta létre két másik saját, jelenleg is hatályban lévő, "A katasztrófák elhárításának módszere és ennek megvalósító eszköze", valamint az "Információ átadásának rendszere" védett szabadalmazott találmányai alapján.
Az "Információ átadásának rendszere" találmányban leírásra került - a hullámszintézisről alkotott teória szerint ismert, miszerint a kibocsátandó generált gondolat egy időben két kvantum állapottal rendelkezik. Ezen állapotok egyike a jelet adó érzékelési elemén, a másik a jel fogadóján észlelhető. Ez teszi lehetővé a gondolattal kölcsönhatásban működő, az örök életet biztosító készülékek létrehozását. Grigorij Grabovoj találmányi szabadalmaiban bejegyzésre került, hogy az információt gondolati kisugárzás formában az ember-operátor generálja. A PRK-1U készülék működéséhez az ember a gondolat által keletkeztetett sugárzást koncentrálja a készülék felső felszínén elhelyezkedő lencséken.
A gondolat tartalmazza a koncentráció célját. A jelen és a jövő időre vonatkozó koncentráció hatása a jelet átadó, lencsékből álló, érzékeny elemén megy végbe. A kisebb átmérőjű lencsétől a nagyobb átmérőjű lencséken keresztül a koncentrációk körkörös mozdulatai keletkeznek az óramutató járásával ellenkező irányban.
A szabadalomban leírt információ átadási rendszernek megfelelően a gondolat másfajta kvantumállapota visszatükröződik a jelvevőn, ami a készülék belsejében, optikai berendezés formájában helyezkedik el. :
"A katasztrófák elhárításának módszere és ennek megvalósító eszköze"szabadalomban leírt normalizálás módszere koncentrációval keletkezik. Ez azon mezők egymásra hatásából keletkezik, amely mezőket a biojelek generálása és az elektromágneses mezők hoznak létre. Az egységes mindent átfogó kapcsolatok törvénye alapján ehhez még hozzáadódik a koncentráció céljára vonatkozó irányítás.

Az eszköz használata után az egyéni Tudat tágulása következik be. Segít az embernek a Tudata és Szelleme fejlesztésében. Mire lehet számítani?
A tisztánlátás megnyílása. Képes leszel látni a valós élet képernyőit bármilyen távolságra, bármilyen időben.
Az előrejelző irányítás fejlődése. Képes leszel látni a jövőbeli eseményeidet és azokat kiigazítani a legjobb irányba, Grigorij Grabovoj irányítói technikáival.
A Tudat fejlődése. Az ember korlátok nélküli, fejlett Tudattal fog rendelkezni. A fejlett Tudat képes bármilyen valóságot, bármilyen teret és időt megteremteni. A jól fejlett Tudat szellemileg fejlett emberek sajátja. A fejlett Tudat kéz a kézben halad a szellemi fejlődéssel.
Már ismert: ?Szellemi megközelítésben gyógyíthatatlan betegségek nem léteznek. Bármely megbetegedés a világgal való harmónia hiányára vezethető vissza. A halál természetét illetően is betegség, talán kicsit komolyabb, de még mindig megbetegedés, és nem gyógyíthatatlan.? Biológiai fiatalítás. Halhatatlanság.
Új észlelési síkok. Tudatos élet más dimenziókban.

2 koncentrálási módszer a sok közül, pl:
Ebben a koncentrációban a te végtelen jövődet, az örök jövőt kell nézned, és látni ezt az örök jövőt, például egy millió évet.Ennek a végtelen jövőnek bármely időpontjában látni a pontos eseményedet. Te pontosan mit csinálsz ott. Ugyanabban az időben diagnosztizálnod kell a mostani sejt összetételedet, azaz a test sejtjeit, a test funkcióit. Azt rögzíteni, hogy minden norma abban a végtelen jövőben is. A legjobb a normát azonnal megteremteni a jelen időben.

Amíg nézed az eseményeket, amikor az irányítói tisztánlátás fejlesztésének a koncentrációját végzed, egyidejűleg kijavíthatod az eseményt. Mivel az irányítói tisztánlátás különbözik az egyszerű tisztánlátástól olyan módon, hogy az irányítói tisztánlátás magában foglalja egyidejűleg az esemény megfigyelésével a szükséges korrekciót is az örök élet biztosítása érdekében.