Tanfolyamok

A szervezet irányítása-alaptanfolyam



2017-09-29 - 2017-10-01 09:30:00 - 15:30:00
Platanus Hotel, Budapest, Könyves Kálmán krt. 44, 1087
Részvételi díj: 93000 Ft

Megtanulható a valóság irányítása? A testi folyamatok szabályozása? IGEN. Csak egy kicsit figyelj ide:

"Hány oldala van az Embernek nevezett objektumnak? Hány rétege, szintje van egyedül csak a fizikai testének? Ha figyelembe vesszük az ősi forrásokban található ismereteket is, hogy léteznek más, finomabb szerkezetű testek is, melyek elválaszthatatlan kapcsolatban állnak a fizikaival? Vajon figyelmen kívül hagyhatjuk-e?
Az ember önmaga alakítására és egyéb teremtésre is képes. Tudata, kellő fejlettségi szintet elérve, ugyanazon világteremtő szellemi törvények szerint kezd teremteni, mint amelyek a Mennyországban uralkodnak. Áthozza tehát az ottani tér világteremtő törvényeit az itteni térbe. Már tudjuk, hogy az élet kezdőpontjából eredő fény, mely ott van az emberi isteni Lelkében is, tehát a Teremtő eredendő tudása ez, a fejlődés impulzusát küldi mindenkinek.

A Lélek közepén áll az örökkévaló képmás, mely az egész világból gyűlt össze, minden részecskéből és atomból. Ez az Etalon Képmás. A Mennyei Atya képe.
Amikor az ember egész Lelkével, Szellemével és Tudatával a középpontra hangolódik, a ragyogó fényre, nőni kezd a világban, láthatóvá válik mások szemében, mindenki szemében. Látni kezdi a jövőt, mely korábban rejtve volt előle, mert eddig azt nem világította meg Szelleme.

A belépési pontból nő ki a szív, a szívből pedig a szellemi test.
A belépési pontból keletkezik az Örökkévaló test. Fizikai vonatkozásban az emberi Tudat a természeti rendszerek lényegének információs-energetikai átalakítója.
ÉLETFA: A Tudat, a Szellem és a Lélek útvezetőjeként írja le minden ősi vallás." Arkagyij Petrov: Ki vagy Te, ember?
Tanulj velünk- idén ez az utolsó 3 napos alaptanfolyam. Az Életfa alaptanfolyam Európában mindösszesen Olaszországban és Németországban érhető el jelenleg. A néhány orosz oktatón kívül 4 európai oktató kapta meg ezt a feladatot Arkagyij Petrovtól. A tudás terjesztését jómagam Életem Feladatának tekintem.



MIT kapsz, ha elvégzed az alaptanfolyamot?
másfajta világszemléletet - információt a valós világ-és emberi struktúrákról-eszköztárat az életed eseményeihez - koncentrálás alapjait - elindulsz a megértés útján, és képes leszel Arkagyij Petrov/Grigorij Grabovoj műveinek az értelmezésén keresztül regenerálni önmagad, családtagjaidat.
3 nap - tömör gyakorlat, hogy létrehozzuk azokat az irányítói impulzusokat, amelyek szükségesek a teremtéshez. A 3 nap alatt többször is megcsináljuk ugyanazokat a gyakorlatokat, amelyek a legfontosabbak a regenerációhoz.

Tematika:
Bevezetés
agy - képek- információ Miért hatunk testünkre a gondolkozásunkkal? Valójában mi történik?
I. A legegyszerűbb energiainformációs gyakorlatok :
Energiaészlelés
Munka energiaszférákkal a szervezetben. Energia-információs tréning.
Munka színes korongokkal.
Szem helyreállítása
Fénylégzés
Az ember állapotának és egészségének a korrekciója az aura rétegein keresztül.
II. A valóságszféra összerakásnak kezdete.
III. Valóságirányítási szféra.
IV. ÉLETFA - A Fa fraktáljai. A virágok vizualizációja.
A Tudat mentális munkája az Életfával és annak fraktáljaival.
V. A belső látás képernyője
VI. Az Életfa vizualizálása, vagyis a vezérsejt DNS-szerkezetének aktiválása.
Vizualizációs tréning: Ember, mint Életfa. A Teremtő kertjében való teljes helyreállítás.
Az egészség korrekciója az Életfa alapján a végtelenség szimbólumán keresztül.
VII. Munka a fény képernyőkkel.
Koncentrációs gyakorlatok - tanuljunk összpontosítani
A belső látás fejlesztése
Szervek újjáélesztése - őssejtek teleportálása

Segédanyagok: Életfa könyv és gyakorlókönyv
"Ez a módszer bebizonyította annak a technológia hatékonyságát, amely az agykéreg bizonyos részeit aktiválja, valamint az agy jobb és bal féltekéjének további idegsejtjeit vonja be aktív tevékenységbe.
Az ÉLETFA módszert gyakorló személyek többségénél megnyílt a tisztánlátásuk, lehetővé vált az aktív szellemi fejlődés lehetősége, kifejlődtek és megerősödtek a megfiatalodásnak és a súlyos krónikus megbetegedésekből való gyógyításának tendenciái. Az ember fizikai, energetikai és szellemi felépítésével kapcsolatos ismeretek fejlődése lehetővé tette a jelen gyakorlatok összeállítását olyan módon, hogy elérhetőbbé váljanak mindazok számára, akik tökéletes egészségre vágynak, valamint a jobb és a bal agyféltekék rejtett képességeit szeretnének fejleszteni.
Meghatározott gyakorlatok segítségével minden ember megújíthatja saját energiainformációs struktúráját a működési szintig.
Hozzájutva a szükséges tápláláshoz, a szervezet sejtjei regenerálódnak. A sérült szervek működése helyreáll, majd ezt követően az egész szervezeté. Eltűnik a krónikus fáradtság szindrómája, az öregedési folyamatok lelassulnak, sőt megfordulnak, mégpedig úgy, hogy ellenkező irányba kezdenek haladni. A gyógyíthatatlan betegségek elmúlnak. A speciális gyakorlatok a biokémiai folyamatokért felelős agyközpontokat aktiválják, helyreállítják a felborult életfunkciókat.
"
Hanganyag, nyomtatott tanfolyami jegyzet , füzet, toll- a tanfolyami díj része.
napirend:
9.30-11.15
szünet
11.30-13.00
13.00-14.00 ebédszünet
14.00-15.30
Oktató: Demján-Antal Judit

Fizetés: a helyszínen Kedvezményes ár: Ismétlőknek: 60 000 Ft
Családi kedvezmény, a második tag 50%-os áron