Könyvek

HAJRUKULUSZ


2 000 Ft

Jelenleg nem kapható.
"Az ember tudata végtelen. Az örök élet eléréséhez elengedhetetlenül szükséges a tudattágítás, ami szemléletes-képszerű gondolkodás elsajátítása útján történik bizonyos törvények szerint, amelyek e könyvben nyílt, vagy rejtett közlésekben kerülnek kifejezésre.
Észlelésünk hirtelen, de alkotóan ellenőrzött átvitele egyik képről egy teljesen más - az előzővel nem összefüggő - képre olyan információ feltárásához vezethet, amely örök életet és megfelelő szellemi fejlődést biztosíthat számunkra, úgy, hogy képessé tesz bennünket bármilyen képi információ irányító érzékelésére, illetve feldolgozására.

Az elbeszélés hirtelen fordulatai az örökkévalóság eseményeit tükrözik, amelyek a valóság sokszínűségében nyilvánulnak meg és megengedik, hogy gondolattal irányíthatók legyenek.
Hajrukulusz egy hegytetőn élt. Bátor és vakmerő volt. Magányos madárként élte életét. Tekintete önmagába mélyedt, és saját magát vélte látni az egekben és a fellegekben. Amikor kiterjesztett szárnyakkal lebegett a levegőben, felhőnek képzelte magát." Elbeszélés." Grigorij Grabovoj