ARKAGYIJ PETROV


Tanfolyamok

A szervezet irányítása-alaptanfolyam2017-06-30 - 2017-07-02 09:30:00 - 15:30:00
Budapest, Platanus Hotel
Részvételi díj: 93000 Ft


MIT kapsz, ha elvégzed az alaptanfolyamot?

másfajta világszemléletet - információt a valós világ-és emberi struktúrákról-eszköztárat az életed eseményeihez - koncentrálás alapjait - elindulsz a megértés útján, és képes leszel Arkagyij Petrov/Grigorij Grabovoj műveinek az értelmezésén keresztül regenerálni önmagad, családtagjaidat.

3 nap - tömör gyakorlat, hogy létrehozzuk azokat az irányítói impulzusokat, amelyek szükségesek a teremtéshez. A 3 nap alatt többször is megcsináljuk ugyanazokat a gyakorlatokat, amelyek a legfontosabbak a regenerációhoz.

Ahhoz, hogy a betegségeinket kezelni, azaz irányítani tudjuk, ahhoz, hogy életünket terelni tudjuk, ahhoz, hogy elkerüljenek minket a negatív történések és ahhoz, hogy fejlődhessünk - fizikailag,szellemileg- TUDÁS SZÜKSÉGES. Nagyon sok esetben az emberek azért kerülnek bele bizonyos élethelyzetekbe, és azért nem tudnak onnan kimászni, mert csak a saját szűk terükből, a saját bezárult információs mezejükből próbálnak megoldást keresni.
Ahhoz, hogy sikerrel járjunk, más nézőponthoz kell nyúlni. Ezért a már megrögzült, becsontosodott, megmerevedett rendszerek nem tudnak segíteni.
Az elméleti rész az Életfa tananyagából kerül ki, hogy az ember struktúráit megismerve elkezdjünk aktívan dolgozni.

Tematika:
Bevezetés
agy - képek- információ Miért hatunk testünkre a gondolkozásunkkal? Valójában mi történik?

I. A legegyszerűbb energiainformációs gyakorlatok :
Energiaészlelés
Munka energiaszférákkal a szervezetben. Energia-információs tréning.
Munka színes korongokkal.
Szem helyreállítása
Fénylégzés
Az ember állapotának és egészségének a korrekciója az aura rétegein keresztül.
II. A valóságszféra összerakásnak kezdete.
III. Valóságirányítási szféra.
IV. ÉLETFA - A Fa fraktáljai. A virágok vizualizációja.
A Tudat mentális munkája az Életfával és annak fraktáljaival.
V. A belső látás képernyője
VI. Az Életfa vizualizálása, vagyis a vezérsejt DNS-szerkezetének aktiválása.
Vizualizációs tréning: Ember, mint Életfa. A Teremtő kertjében való teljes helyreállítás.
Az egészség korrekciója az Életfa alapján a végtelenség szimbólumán keresztül.
VII. Munka a fény képernyőkkel.
Koncentrációs gyakorlatok - tanuljunk összpontosítani
A belső látás fejlesztése
Szervek újjáélesztése - őssejtek teleportálása


Arkagyij Petrov utasítására 3 nap mindenképpen szükséges, egyben végigülve, figyelve, alázattal és szeretettel benne lenni Isten végtelen tudásában. Sejtszinten szívjuk be ezt a tudást (ti mondtátok). Aki eredményre törekszik, annak időt kell erre szentelnie. Aki igazán felfogja, hogy mit ad ez a tudás, mily szabadságot hoz, az személyesen eljön. 3 nap, részletesen kifejtett magyarázatokkal, tanfolyami jegyzettel, hanganyaggal. Segédanyagok: Életfa könyv és gyakorlókönyv

"Ez a módszer bebizonyította annak a technológia hatékonyságát, amely az agykéreg bizonyos részeit aktiválja, valamint az agy jobb és bal féltekéjének további idegsejtjeit vonja be aktív tevékenységbe.
Az ÉLETFA módszert gyakorló személyek többségénél megnyílt a tisztánlátásuk, lehetővé vált az aktív szellemi fejlődés lehetősége, kifejlődtek és megerősödtek a megfiatalodásnak és a súlyos krónikus megbetegedésekből való gyógyításának tendenciái. Az ember fizikai, energetikai és szellemi felépítésével kapcsolatos ismeretek fejlődése lehetővé tette a jelen gyakorlatok összeállítását olyan módon, hogy elérhetőbbé váljanak mindazok számára, akik tökéletes egészségre vágynak, valamint a jobb és a bal agyféltekék rejtett képességeit szeretnének fejleszteni.
Meghatározott gyakorlatok segítségével minden ember megújíthatja saját energiainformációs struktúráját a működési szintig.
Hozzájutva a szükséges tápláláshoz, a szervezet sejtjei regenerálódnak. A sérült szervek működése helyreáll, majd ezt követően az egész szervezeté. Eltűnik a krónikus fáradtság szindrómája, az öregedési folyamatok lelassulnak, sőt megfordulnak, mégpedig úgy, hogy ellenkező irányba kezdenek haladni. A gyógyíthatatlan betegségek elmúlnak. A speciális gyakorlatok a biokémiai folyamatokért felelős agyközpontokat aktiválják, helyreállítják a felborult életfunkciókat.
Ezek szerint, az, amire gondolunk, teljes egészében átvihető a külvilágba az esemény szerkezetét irányító jelzésekkel. Vagy fordítva, befogadható a külvilágból, mint egy belső irányítás, például egy olyan eseményé, mint az egészségé. "

Hanganyag, nyomtatott tanfolyami jegyzet , füzet, toll- a tanfolyami díj része.
napirend:
9.30-11.15
szünet
11.30-13.00
13.00-14.00 ebédszünet
14.00-15.30
Oktató: Demján-Antal Judit


Fizetés: 30 000 Ft előleg
Kedvezményezett: Demján-Antal Judit e.v. Unicreditbank
HUF 10918001-00000019-66820013

Kedvezményes ár:
Ismétlőknek: 60 000 Ft
Családi kedvezmény, a második tag 50%-os áron